periscope videochat

Pentru modelele care nu folosesc inca aplicatia Periscope pentru promovare, acestea ar trebui sa stie ca rateaza o mare posibilitate de expunere catre membri si potentiali fani.  De fapt aceasta aplicatie este creata pentru oricine doreste sa relationeze live cu orice alte persoane din intrega lume. Aplicatia poate fi descarcata de pe magazinele de aplicatii pentru Android sau IOS. Este foarte cunoscuta in intreaga lume, avand peste 300 de milioane de utilizatori activi. Nuditatea sau promovarea site-urilor adult este interzisa, dar exista intotdeauna o portita pentru orice.

Din acest motiv, modelele trebuie sa fie atente la tipul de continut pe care il difuzeaza online prin aplicatia Periscope. Costumatiile sexy sau jocurile de rol sunt binevenite, atata timp cat partiile compromitatoare ale corpului sunt acoperite. Se poate mentiona chiar si numele unui site personal sau al unei pagini din retele sociale, cu conditia ca  acestea sa nu fie mentionate la fiecare 30 de secunde, deoarece contul risca sa fie reportat.

Ideea folosirii aplicatiei Periscope pentru modelele de videochat nu este una noua, dar a inceput sa fie din ce in ce mai mult folosita odata cu dezvoltarea acestui domeniu. Fiecare model poate sa tina legatura cu fanii macar cateva minute pe zi pentru a-i anunta despre programul pentru ziua respectiva, noutati din viata personala, sau din viata de model, sa le reaminteasca despre noutati de continut de pe retelele sociale, pentru ca acestia sa o urmareasca si sa fie interesati sa intre si pe site-urile de videochat pentru ele.

Mai mult, atunci cand folosesc aplicatia, modelele ar trebui sa isi incurajeze fanii sa distribuie filmuletul catre prieteni si alte cunostinte. Mai mult, pentru ca lucrurile sa fie si mai interactive, acestea pot sa joace joculete impreuna cu toti prietenii cu care intra in contact. Depinzand de jocuri, fetele pot sa starneasca curiozitatea barbatilor si ii pot atrage mai usor spre a le urmari activitatea.

De asemenea, Periscope permite si show-uri private, unde se intampla mai multe lucruri decat in public, personajele pot fi mai deschise si conversatiile ceva mai intense. Bineinteles, nu are nimic de-a face cu nuditatea, asa cum am mai specificat.

Aceasta aplicatie este o posibilitate foarte buna de a cunoaste oameni care in viitor pot deveni membri pe site-urile mari unde activeaza modelele, si care mai apoi le pot deveni fani care sa le aduca venituri suplimentare destul de consistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *