studio de videochat Galati

Un nou eveniment de caritate s-a desfasurat in Galati, de aceasta data un concert sustinut de celebra solista Lora, care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru tratamentele unei fete cu o boala rara.

Acest eveniment a fost gazduit de restaurantul Teatris din Galati si a avut loc pe data de 12 Septembrie.

Ca de fiecare data, studiourile de videochat din Galati au raspuns pozitiv pentru acest tip de eveniment si s-au bucurat de prezenta la concert pentru a ajuta o viata. Studioul care a fost prezent la eveniment a fost Lux Studio. Reprezentantii Lux Studio Galati s-au bucurat de o seara de septembrie perfecta in compania Lorei, s-au distrat ascultand muzica de calitate, si au reusit ca de fiecare data, sa dea o mana de ajutor cuiva care a avut nevoie. Nu au lipsit distractia si voia buna, iar fetele s-au simtit foarte bine si au capatat energie pentru noi zile de munca si castiguri mari.

Nu mai este un secret ca studiourile de videochat din Galati se implica in foarte multe proiecte de caritate de fiecare data cand au ocazia, si cand le permite timpul, si fac acest lucru cu multa placere si daruire.  Ceea ce este si mai important este ca fac bine altora, ajuta oameni mai putin favorizati si ofera o sansa celor care poate nu au primit-o.

Ne bucuram ca exista si in Galati astfel de oameni si organizatii, iar acesta este un bun exemplu si pentru altii care doresc sa faca fapte bune fara a primi vreo rasplata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *