smartchat galati awsummit

In perioada 6 – 9 Iunie se desfasoara la Mamaia unul dintre cele mai importante evenimente din industria videochat-ului national si international. Este vorba despre AW Summit, un eveniment ce a luat amploare in ultimii ani, si care aduna anual peste o mie de participanti, modele, studiouri, detinatori de platforme de videochat, detinatori de sisteme de plata , si multi alti reprezentanti ai unor domenii ce se leaga foarte bine cu videochat-ul.

Nominalizarile s-au facut, fiecare si-a votat preferatul, iar sesiunea de voturi s-a incheiat. Evenimentul a inceput pe data de 6 iunie, iar prima zi s-a incheiat cu succes. La finalul primei zile, participantii au avut parte de o petrecere de pomina la unui dintre cele mai exclusiviste localuri din Mamaia.

Astazi, pe data de 7 are loc si gala de premiere a celor mai bune personalitati in domeniu, unul dintre cele mai asteptate momente ale evenimentului. Din Galati, studioul SmartChat Studio a fost nominalizat la 2 categorii, iar astazi asteapta pentru a vedea daca a reusit sa castige acest premiu. De asemenea, acesta participa la eveniment in calitate de Gold Sponsor.

Un alt studio din Galati participa anul acesta la Aw Summit in calitate de Platinum Sponsor. Este vorba despre NightProwl Studio, un studio de videochat care recent a devenit franciza, dupa ce a mai deschis o noua locatie in Constanta.

Le uram mult succes tuturor nominalizatilor, si mai ales celor din orasul Galati, pentru a aduce in oras macar un premiu, ca rasplata a muncii si evolutiei continue din fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *