galati videochat softuri de recunoastere faciala

De fiecare data atunci cand apare o tehnologie noua pe piata, fiecare industrie o foloseste pentru avantajul propriu, pentru a atrage cat mai multi clienti si pentru a obtine cat mai multa promovare.

Ne referim acum la softul de recunoastere faciala. Aceasta tehnologie nu este o noutate pentru nimeni, este folosita de foarte mult timp in anumite industrii pentru securitate sau alte intrebuintari, dar este interesant cum a ajuns sa fie folosita in industria videochat-ului. Din momentul in care a aparut, pentru unii repezentanti ai site-urilor de videochat, imaginatia a inceput sa lucreze, si astfel au aparut aplicatii de recunoastere faciala si pe unele site-uri de videochat si este interesant modul in care functioneaza.

Cum functioneaza si ce intrebuintari au aceste softuri?

Sa presupunem ca oricine are o fantezie cu o persoana cu care ar dori sa fie, cu cineva care este greu de abordat, sau se afla intr-o relatie cu altcineva, sau o fantezie cu o vedeta, etc., si mereu isi imagineaza cum ar fi sa poata conversa cu acea persoana live. Exista acum aceasta posibilitate folosind acest soft, in care se face upload unei fotografii a persoanei respective, iar prin algoritmul de recunoastere faciala, se gaseste modelul de videochat a carei asemanare coincide cel mai mult cu persoana din fotografie.

Astfel, oricine poate petrece momente intense avand in fata o „clona” a persoanei pe care o doreste si o are in minte mereu. Momentele se petrec intr-un spatiu privat, iar fotografia incarcata va fi stearsa de pe server la 24 de ore de la incarcare, dupa cum sustin reprezentantii site-ului Megacams, site-ul despre care vorbim si nu va exsta nici o urma a faptului ca aceasta a existat vreodata.

In doar cateva zile softul a fost folosit de peste 100.000 de ori, asa cum sustin reprezentatii site-ului, deci aplicatia a avut un succes rasunator. Ceea ce este inca o problema, este acuratetea rezultatelor, deoarece softul nu este extrem de bine conceput, si exista inca probleme, deoarece persoanele rezultate nu seamana intotdeauna atat de bine cu modelul aratat. Exista loc de mai bine, de aceea vor fi facute update-uri permanente, pana se va obtine o asemananre din ce in ce mai mare, si soft-ul va fi aproape perfect, semanand cu cele profesionale din alte domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *